POLICE PT108363-4/18

Original price was: 2,790.00 ден.Current price is: 2,232.00 ден.

Бренд: Police Pyramid
Боја: Црна
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички, за монети и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 2 години

Нема во залиха