POLICE PT3348072-5/1

Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 2,792.00 ден.

Бренд: Police Morass
Боја: Црна и зелени нијанси
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички, за монети и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 2 години

Нема во залиха