POLICE PT3558257-5-1

Original price was: 2,090.00 ден.Current price is: 1,672.00 ден.

Бренд: Police Rapido
Боја: Црна
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 77 мм * 98 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички, за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 2 години

Нема во залиха