POLICE PT4558072-6-1

Original price was: 2,190.00 ден.Current price is: 1,752.00 ден.

Бренд: Police Zia
Боја: Црна
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички, за монети и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 1 години

Нема во залиха