POLICE PT5228072-6-3

Original price was: 2,390.00 ден.Current price is: 1,912.00 ден.

Бренд: Police Bamby
Боја: Кафеава
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички, за монети и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 1 години

Нема во залиха