• Calvin Klein CKJ35000086
  Original price was: 6,990.00 ден.Current price is: 6,291.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 630 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35000324D
  Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 4,491.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал на прстен: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKW25200226
  Original price was: 14,490.00 ден.Current price is: 13,041.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена, златна, црна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 40 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 2 години

 • Calvin Klein CKJ35000432
  Original price was: 7,490.00 ден.Current price is: 6,741.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 400 мм / 460 мм / 510 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35700006 SET
  Original price was: 8,990.00 ден.Current price is: 8,091.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 400 мм - 450 мм Должина на нараквица: Прилагодлива 175 мм - 195 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000635
  Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,211.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Златна, сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на обетки: 30 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000622C
  Original price was: 5,090.00 ден.Current price is: 4,581.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на прстен: 44 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000618
  Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,211.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 660 мм - 710 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000525
  Original price was: 6,590.00 ден.Current price is: 5,931.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000465
  Original price was: 7,290.00 ден.Current price is: 6,561.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче:  450 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000307
  Original price was: 6,990.00 ден.Current price is: 6,291.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 460 мм - 510 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000009
  Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,211.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 500 мм - 550 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година