• DANIEL KLEIN DKB.2.2002.02
  Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,592.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик и кристали Должина на нараквица: 190 мм Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.3.2051-2
  Original price was: 2,590.00 ден.Current price is: 2,072.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик со кристали Пол: Женски Стил: Елегантен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.3.2051-3
  Original price was: 2,590.00 ден.Current price is: 2,072.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик со кристали Пол: Женски Стил: Елегантен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.6.2072-4
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Темно кафеава, црна, розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кожа Пол: Машки Стил: Елегантен, за секој ден Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.6.2072-3
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Црна, златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кожа Пол: Машки Стил: Елегантен, за секој ден Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.6.2072-1
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Црна, сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кожа Пол: Машки Стил: Елегантен, за секој ден Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.9.2053-3
  Original price was: 1,890.00 ден.Current price is: 1,512.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик Пол: Женски Стил: Елегантен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.9.2053-1
  Original price was: 1,690.00 ден.Current price is: 1,352.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Пол: Женски Стил: Елегантен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.2.2002.01
  Original price was: 1,690.00 ден.Current price is: 1,352.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик и кристали Должина на нараквица: 190 мм Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.2.2002.03
  Original price was: 2,090.00 ден.Current price is: 1,672.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик и кристали Должина на нараквица: 190 мм Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.8.2054-3
  Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,592.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик со кристали Пол: Женски Стил: Елегантен Гаранција: 1 години

 • DANIEL KLEIN DKB.2.2045-1
  Original price was: 1,390.00 ден.Current price is: 1,112.00 ден.

  Бренд: Daniel Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 1 години