Тајмлесс ДООЕЛ е основана од старо златарско семејство од Куманово, со 50 годишна традиција во производство и продажба на накит од злато и сребро.

Timeless започнува со работа во 2012 година и од тогаш во своите 3 локали нуди голем избор на часовници од светски познати брендови како и ексклузивен накит.

Timeless е генерален увозник и застапник за реномираните брендови на машки и женски часовници: Lee Cooper и U.S. Polo Assn. како и за ексклузивниот накит Helena Dia Handmade Jewelry, Bianca Milano и Victoria Cruz Jewelry.

Животот сe состои од 2 работи, Време и Љубов.