• POLICE PT7258072 6-56
  2,390.00 ден

  Бренд: Police Rapodo Боја: Црна, сина Материјал: Кожа Димензии на паричник: 110 мм x 90 мм Прегарди во паричник: За кредитни картички и за банкноти Пол: Машки Гаранција: 1 години

 • POLICE PT5918340 6-1
  3,190.00 ден

  Бренд: Police Swiston Боја: Црна Материјал: Кожа Прегарди во паричник: За кредитни картички, за банкноти и монети Пол: Женски Гаранција: 1 години

 • POLICE PT1508511 3-59
  1,790.00 ден

  Бренд: Police Spike Боја: Маслинесто зелена Материјал: Кожа Прегарди во паричник: За кредитни картички Пол: Машки Гаранција: 1 години

 • POLICE PT9998072 6-1
  2,790.00 ден

  Бренд: Police Enzoe Боја: Црна, сива Материјал: Кожа Димензии на паричник: 110 мм x 90 мм Прегарди во паричник: За кредитни картички и за банкноти Пол: Машки Гаранција: 1 години

 • POLICE PT7248121 6-1
  Original price was: 2,190.00 ден.Current price is: 1,752.00 ден.

  Бренд: Police Drick Боја: Црна Материјал: Кожа Димензии на паричник: 110 мм x 90 мм Прегарди во паричник: За кредитни картички и за банкноти Пол: Машки Гаранција: 1 години

 • POLICE PT5908576 6-1
  2,790.00 ден

  Бренд: Police Valerie Боја: Црна Материјал: Кожа Прегарди во паричник: За кредитни картички и за банкноти Пол: Женски Гаранција: 1 години

 • POLICE PT5788257 6-1
  1,790.00 ден

  Бренд: Police Wyatt Боја: Црна Материјал: Кожа Прегарди во паричник: За кредитни картички Пол: Машки Гаранција: 1 години

 • POLICE PT9998072 6-3
  2,790.00 ден

  Бренд: Police Enzoe Боја: Кафеава, сива Материјал: Кожа Димензии на паричник: 110 мм x 90 мм Прегарди во паричник: За кредитни картички и за банкноти Пол: Машки Гаранција: 1 години

 • POLICE PEJLB2213102
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Police Колекција: Talon Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Дијаметар на нараквица: 61 мм Пол: Женски Стил: Елегантен, за секој ден Гаранција: 1 години

 • POLICE PEJLB0000301
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Police Колекција: Reversible Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на нараквица: 170 мм Пол: Женски Стил: Елегантен, за секој ден Гаранција: 1 години

 • POLICE PEJLB2212401
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Police Колекција: Delta Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на нараквица: 50 мм х 60 мм Пол: Женски Стил: Елегантен, за секој ден Гаранција: 1 години

 • POLICE PEJLN2212401
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Police Колекција: Delta Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 450 мм Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 1 години