• DKNY NY2997
  Original price was: 10,490.00 ден.Current price is: 8,392.00 ден.

  Бренд: DKNY Боја: Сребрена Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 14 мм Дијаметар: 32 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: За секој ден Гаранција: 2 години

 • DKNY NY2969
  Original price was: 9,190.00 ден.Current price is: 7,352.00 ден.

  Бренд: DKNY Боја: Златна, темно сина Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 18 мм Дијаметар: 34 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • DKNY NY2342
  Original price was: 7,390.00 ден.Current price is: 5,912.00 ден.

  Бренд: DKNY Боја: Сребрена, бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 18 мм Дијаметар: 34 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • DKNY NY2958
  Original price was: 9,290.00 ден.Current price is: 7,432.00 ден.

  Бренд: DKNY Боја: Розово златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 18 мм Дијаметар: 34 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • DKNY NY2621
  Original price was: 9,990.00 ден.Current price is: 7,992.00 ден.

  Бренд: DKNY Боја: Златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 18 мм Дијаметар: 34 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика, елегантен Гаранција: 2 години

 • DKNY NY2381
  Original price was: 10,490.00 ден.Current price is: 8,392.00 ден.

  Бренд: DKNY Боја: Сребрена и бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 12 мм Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години