• Marcello Pane LEYL 001-S-SHAPES
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane LEYL 001-S-FIGURES
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane LEYL 001-S-LETTERS
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane LEYL 001-S-NUMBERS
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane LEYL 001-S-STAR
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane LEYL 001-S-CLOVER
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane LEYL 001-S-ELEF
  Original price was: 600.00 ден.Current price is: 480.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на привезок: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација со привезоци: Можност за комбинирање на привезоци со парчиња накит од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane ORYL 001-RG
  Original price was: 3,500.00 ден.Current price is: 2,800.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на обетки: Розово златна Материјал: Сребро, кристали Комбинација на обетки: Можност за компонирање со букви и симболи од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane ORYL 001-G
  Original price was: 3,500.00 ден.Current price is: 2,800.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на обетки: Златна Материјал: Сребро, кристали Комбинација на обетки: Можност за компонирање со букви и симболи од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane ORYL 001-S
  Original price was: 3,500.00 ден.Current price is: 2,800.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на обетки: Сребрена Материјал: Сребро, кристали Комбинација на обетки: Можност за компонирање со букви и симболи од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane CLYL 002-RG
  Original price was: 4,000.00 ден.Current price is: 3,200.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на ланче: Розово златна Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 360 мм - 420 мм Комбинација на ланче: Можност за компонирање со букви и симболи од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Marcello Pane CLYL 002-G
  Original price was: 4,000.00 ден.Current price is: 3,200.00 ден.

  Бренд: Marcello Pane Колекција: Letters Боја на ланче: Златна Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 360 мм - 420 мм Комбинација на ланче: Можност за компонирање со букви и симболи од колекцијата Letters Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година