• VICTORIA CRUZ A4688-08HT
  Original price was: 4,590.00 ден.Current price is: 3,672.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Harmony Боја: Сребрена, сина Материјал: Сребро, Fuchsia кристали Големина на обетки: 16 мм x 16 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4688-20DT
  Original price was: 4,590.00 ден.Current price is: 3,672.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Harmony Боја: Златна, зелена Материјал: Сребро со позлата, Fuchsia кристали Големина на обетки: 16 мм x 16 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4687-21DG
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Harmony Боја: Сребрена, розова Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4687-20DG
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Harmony Боја: Сребрена, зелена Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4687-08HG
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Harmony Боја: Сребрена, сина Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4685-10HT
  Original price was: 3,390.00 ден.Current price is: 2,712.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Inspire Боја: Сребрена, сина Материјал: Сребро, кристали Големина на обетки: 6 мм x 28 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4682-10HT
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Inspire Боја: Сребрена, сина Материјал: Сребро, кристали Големина на обетки: 12 мм x 7 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4681-10HG
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Inspire Боја: Сребрена, сина Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4677-10HG
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Inspire Боја: Сребрена, сина, пурпурна Материјал: Сребро, кристали Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4669-21HT
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Shine Боја: Сребрена, розова Материјал: Сребро, кристали Должина на обетки: 16 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4669-20HT
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Shine Боја: Сребрена, зелена Материјал: Сребро, кристали Должина на обетки: 16 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • VICTORIA CRUZ A4669-08HT
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Victoria Cruz Колекција: Shine Боја: Сребрена, сина Материјал: Сребро, кристали Должина на обетки: 16 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година