Lotus

 • LOTUS LS2171/2/2
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Сребрена, розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 170 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2117/2/1
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Сребрена, златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 205 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS1672/4/1
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Големина на обетки: 37 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2253/2/1
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2230/2/1
  Original price was: 1,490.00 ден.Current price is: 1,192.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 221 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2244/2/2
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 200 мм Стил: За секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2232/2/2
  Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,592.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 205 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2230/2/2
  Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,592.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 221 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2176/4/1
  Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,592.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Дијаметар на обетки: 16 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2233/2/2
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 217 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2191/2/2
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 220 мм Стил: За секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LOTUS LS2180/4/3
  Original price was: 2,490.00 ден.Current price is: 1,992.00 ден.

  Бренд: Lotus Боја: Розово златна, сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Големина на обетки: 32 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година