• SKAGEN SKJ1464040 180
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 2,792.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Сребрена, сина Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1497791
  Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 4,792.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Розово златна, бисерно бела Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на обетки: 62 мм * 22 мм *19 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1549710
  Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 4,792.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна, бисерно бела Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 165 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1583710
  Original price was: 5,490.00 ден.Current price is: 4,392.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна, бисерно бела Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на обетки: 31,5 мм * 20,8 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1585710
  Original price was: 5,490.00 ден.Current price is: 4,392.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна, бисерно бела Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 175 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1599710
  Original price was: 4,290.00 ден.Current price is: 3,432.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Вкупна должина на ланче: 411 мм Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1604710
  Original price was: 6,590.00 ден.Current price is: 5,272.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна, сина, бисерно бела Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 175 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1378791
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Розово златна, црна Материјал: Полиран нерѓосувачки челик, кристали Вкупна должина на нараквица: 215 мм Должина на нараквица: Прилагодлива големина Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1578710
  Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 4,792.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна, цветло сина Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Вкупна должина на ланче: 450 мм Должина на ланче: Прилагодлива големина 400 мм - 450 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1561040
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 2,792.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Сребрена, бисерно бела Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Вкупна должина на ланче: 457 мм Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1550710
  Original price was: 4,890.00 ден.Current price is: 3,912.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Златна, бела Материјал: Полиран нерѓосувачки челик, кристал во боја Вкупна должина на нараквица: 215 мм Должина на нараквица: Прилагодлива големина Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • SKAGEN SKJ1194040
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Skagen Боја: Сребрена, сина Материјал: Полиран нерѓосувачки челик Вкупна должина на ланче: 450 мм Должина на ланче: Прилагодлива големина 400 мм - 450 мм Ширина на ланче: 20.5 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година