• Calvin Klein 35000635
  Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,211.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Златна, сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на обетки: 30 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000622C
  Original price was: 5,090.00 ден.Current price is: 4,581.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на прстен: 44 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000620
  Original price was: 5,090.00 ден.Current price is: 4,581.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000618
  Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,211.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 660 мм - 710 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000525
  Original price was: 6,590.00 ден.Current price is: 5,931.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 450 мм - 500 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000465
  Original price was: 7,290.00 ден.Current price is: 6,561.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче:  450 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000307
  Original price was: 6,590.00 ден.Current price is: 5,931.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 460 мм - 510 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein 35000009
  Original price was: 5,790.00 ден.Current price is: 5,211.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 500 мм - 550 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35000038
  Original price was: 4,690.00 ден.Current price is: 4,221.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на нараквица: Прилагодлива 160 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35000184
  Original price was: 5,890.00 ден.Current price is: 5,301.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Големина на нараквица: Прилагодлива 180 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35000057
  Original price was: 6,490.00 ден.Current price is: 5,841.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена, кафеава Материјал: Нерѓосувачки челик, кожа Големина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35000249
  Original price was: 5,290.00 ден.Current price is: 4,761.00 ден.

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Големина на обетки: 20 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година