• FESTINA F20505/1
  Original price was: 9,190.00 ден.Current price is: 7,352.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, розово златна, бисерно бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 17 мм Дијаметар: 34.5 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Датум Отпорност на вода : 10 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • FESTINA F20397/1
  Original price was: 9,190.00 ден.Current price is: 7,352.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, бисерно бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 19 мм Дијаметар: 38,5 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген со хронограф Календар: Датум Отпорност на вода : 10 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • FESTINA F20401/4
  Original price was: 9,190.00 ден.Current price is: 7,352.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, црна, розово златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 18,5 мм Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик со кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген со хронограф Календар: Датум Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Елегантен, Гаранција: 2 години

 • FESTINA F20435/1
  Original price was: 7,990.00 ден.Current price is: 6,392.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 21 мм Дијаметар: 40 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Датум Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Машки Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • Festina F16813/1
  Original price was: 6,990.00 ден.Current price is: 5,592.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Ден, датум Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • FESTINA F16940/A
  Original price was: 6,490.00 ден.Current price is: 5,192.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, сива Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 32 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик со кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • FESTINA F20503/1
  Original price was: 7,990.00 ден.Current price is: 6,392.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, бисерно бела Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 17 мм Дијаметар: 35 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик со кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Датум Отпорност на вода : 10 ATM Пол: Женски Стил: Класика, елегантен Гаранција: 2 години

 • Festina F20437/2
  Original price was: 5,990.00 ден.Current price is: 4,792.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена, бела и сина Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 21 мм Дијаметар: 40 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Дневен Отпорност на вода : 10 ATM Пол: Машки Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • Festina F20473/3
  Original price was: 7,390.00 ден.Current price is: 5,912.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Црна и сребрена Материјал на ремче: Кожно Ширина на ремче: 17 мм Дијаметар: 35 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик со кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика Гаранција: 2 години

 • Festina F20473/5
  Original price was: 7,390.00 ден.Current price is: 5,912.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сина и сребрена Материјал на ремче: Кожно Ширина на ремче: 17 мм Дијаметар: 35 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика Гаранција: 2 години

 • Festina F20473/6
  Original price was: 7,390.00 ден.Current price is: 5,912.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена и црна Материјал на ремче: Кожно Ширина на ремче: 17 мм Дијаметар: 35 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика Гаранција: 2 години

 • Festina F16790/A
  Original price was: 6,890.00 ден.Current price is: 5,512.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Сребрена и бела со розово златни детали Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Ширина на ремче: 19 мм Дијаметар: 37 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик со кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 5 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години