• POLICE PT7048121 6-5
    2,690.00 ден

    Бренд: Police Moto Slim Боја: Црна, сина Материјал: Кожа Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм Прегарди во паричник: за кредитни картички и за банкноти Пол: Машки Гаранција: 1 години