• FESTINA FLW101H
  4,990.00 ден

  Бренд: Festina Chronobike Боја: Темно сива Материјал: Кожа Димензии на паричник: 115 x 95 x 20 mm Прегарди во паричник: за кредитни картички и за банкноти Пол: Машки

 • FESTINA FLW101N
  4,990.00 ден

  Бренд: Festina Chronobike Боја: Темно сина Материјал: Кожа Димензии на паричник: 115 x 95 x 20 mm Прегарди во паричник: за кредитни картички и за банкноти Пол: Машки

 • HUGO BOSS PEN SET HPBC704A
  9,990.00 ден

  Бренд: Hugo Boss Pen Set (HLC009A+HSU7044A) Боја: Црна, сребрена Димензии: 174 x 150 x 30 mm

 • FESTINA SET FPER196A
  9,990.00 ден

  Бренд: Festina Сет: Паричник (FLE102A) + Пенкало (FSN1965A) Боја: Црна, сребрена Димензии: 162 x 127 x 40 mm

 • CERRUTI SET NPKMR914N
  9,990.00 ден

  Бренд: Cerruti Сет: Привезок (NAK914N) + Пенкало (NSG9145N) + Држач за пари (NAM958E) Димензии: 165 x 135 x 35 mm Боја: Црна, розово златна

 • FESTINA SET FPBW101H
  7,990.00 ден

  Бренд: Festina Сет: Паричник (FLW101H) + Пенкало (FSR1544B) Боја: Темно сива, сребрена Димензии: 162 x 127 x 40 mm

 • FESTINA PEN FSC2224A
  3,990.00 ден

  Бренд: Festina Боја: Бронзa, црна Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 137 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • FESTINA PEN FSC2224E
  3,990.00 ден

  Бренд: Festina Боја: Бронзa Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 137 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • HUGO BOSS PEN HSV2854A
  4,290.00 ден

  Бренд: Hugo Boss Боја: Црна, сребрена Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 138 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • CERRUTI PEN NSR2874A
  2,790.00 ден

  Бренд: Cerruti Боја: Црна, розева Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 136 мм Дијаметар на пенкало: 12 мм

 • CERRUTI PEN NSI2034J
  4,290.00 ден

  Бренд: Cerruti Боја: Цветло сива и темно сива Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 136 мм Дијаметар на пенкало: 12 мм

 • CERRUTI PEN NST9474P
  3,390.00 ден

  Бренд: Cerruti Боја: Црвена, сребрена Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 139 мм Дијаметар на пенкало: 13.2 мм