• LEE COOPER LCS01266.110
  Original price was: 4,490.00 ден.Current price is: 3,592.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Златна, бела Материјал: Нерѓосувачки челик, бисери Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCS01262.110
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,192.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Златна, бела Материјал: Нерѓосувачки челик, бисери Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCS01261.330
  Original price was: 3,290.00 ден.Current price is: 2,632.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена, бела Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали, бисери Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCS01259.110
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,192.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Златна, бисерно бела Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCS01257.110
  Original price was: 2,990.00 ден.Current price is: 2,392.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCS01046.320
  Original price was: 3,790.00 ден.Current price is: 3,032.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена, бела Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали, бисери Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCN01332.330
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Секојдневен Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCN01322.350
  Original price was: 1,990.00 ден.Current price is: 1,592.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена, црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Секојдневен Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCN01320.330
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Секојдневен Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCN01307.350
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 2,792.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена, сива Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Секојдневен Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCN01306.330
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 2,792.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Секојдневен Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • LEE COOPER LCN01303.450
  Original price was: 3,690.00 ден.Current price is: 2,952.00 ден.

  Бренд: Lee Cooper Боја: Сребрена, црна, розово златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива големина Стил: Секојдневен Пол: Машки Гаранција: 1 година