• Calvin Klein CKJ35700006 SET
  8,990.00 ден

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 400 мм - 450 мм Должина на нараквица: Прилагодлива 175 мм - 195 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • HELENADIA 1927
  11,000.00 ден

  Бренд: HelenaDia Материјал: Стаклени кристали, перли и циркони комбинирани со метални делови Изработка: Од професионален тим на HelenaDia Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04059JWRHS
  3,590.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: Прилагодлива 195 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB03399JWRHS
  2,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: Прилагодлива 146 мм - 184 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBS03187JWRHS
  5,490.00 ден

  Бренд: Guess Set Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 185 мм Големина на обетки: 12 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04220JWYGT/U
  Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 4,491.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04218JWYGGNT/U
  Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 4,491.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Зелена, златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 210 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04219JWRHT/U
  4,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 210 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04219JWYGT/U
  Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 4,491.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 210 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04218JWYGT/U
  Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 4,491.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 210 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04218JWRHT/U
  4,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 210 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • GUESS JUBB04221JWRHT/U
  4,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик, кристали Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Женски Гаранција: 1 година