POLICE PT7048121 6-5

2,690.00 ден

Бренд: Police Moto Slim
Боја: Црна, сина
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 1 години

На залиха