POLICE PT9988121 6-1

2,790.00 ден

Бренд: Police Ricco
Боја: Црна
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм * 90 мм
Прегарди во паричник: за кредитни картички и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 1 години

На залиха