POLICE PT9998072 6-1

2,790.00 ден

Бренд: Police Enzoe
Боја: Црна, сива
Материјал: Кожа
Димензии на паричник: 110 мм x 90 мм
Прегарди во паричник: За кредитни картички и за банкноти
Пол: Машки
Гаранција: 1 години

На залиха