• TOMMY HILFIGER TH1782458
  12,390.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 38 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Ден, датум Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782586
  9,990.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Сребрена, златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782677
  11,190.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Сребрена Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 38 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Ден, датум Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782624
  12,390.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Розово златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 38 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Календар: Ден, датум Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782641
  9,290.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Сребрена Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик, кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782642
  10,590.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик, кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782723
  9,990.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Сребрена, златна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 36 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик, кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • TOMMY HILFIGER TH1782719
  9,990.00 ден

  Бренд: Tommy Hilfiger Боја: Сребрена Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 34 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик, кристали Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Класика, за секој ден Гаранција: 2 години

 • Calvin Klein CKJ35000086
  6,990.00 ден

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: Прилагодлива 630 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKJ35000324D
  4,990.00 ден

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал на прстен: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година

 • Calvin Klein CKW25200226
  14,490.00 ден

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена, златна, црна Материјал на ремче: Не рѓосувачки челик Дијаметар: 40 мм Материјал на часовник: Не рѓосувачки челик Форма на часовник: Круг Механизам: Кварцен Тип на механизам: Аналоген Отпорност на вода : 3 ATM Пол: Женски Стил: Секојдневен Гаранција: 2 години

 • Calvin Klein CKJ35000432
  7,490.00 ден

  Бренд: Calvin Klein Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 400 мм / 460 мм / 510 мм Стил: Елегантен Пол: Женски Гаранција: 1 година