• FESTINA PEN FSC2224A
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,192.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Бронзa, црна Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 137 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • FESTINA PEN FSC2224E
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,192.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Бронзa Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 137 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • HUGO BOSS PEN HSV2854A
  Original price was: 4,290.00 ден.Current price is: 3,432.00 ден.

  Бренд: Hugo Boss Боја: Црна, сребрена Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 138 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • CERRUTI PEN NSR2874A
  Original price was: 2,790.00 ден.Current price is: 2,232.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Црна, розева Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 136 мм Дијаметар на пенкало: 12 мм

 • CERRUTI PEN NSI2034J
  Original price was: 4,290.00 ден.Current price is: 3,432.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Цветло сива и темно сива Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 136 мм Дијаметар на пенкало: 12 мм

 • CERRUTI PEN NSN2014A
  Original price was: 2,290.00 ден.Current price is: 1,832.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Црна, сребрена Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 136 мм Дијаметар на пенкало: 10 мм

 • CERRUTI PEN NST9474P
  Original price was: 3,390.00 ден.Current price is: 2,712.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Црвена, сребрена Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 139 мм Дијаметар на пенкало: 13.2 мм

 • FESTINA PEN FSC1634N
  Original price was: 2,790.00 ден.Current price is: 2,232.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Црна, розово златна Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 139 мм Дијаметар на пенкало: 13 мм

 • FESTINA PEN FSR1654N
  Original price was: 3,390.00 ден.Current price is: 2,712.00 ден.

  Бренд: Festina Боја: Црна, розово златна Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 140 мм Дијаметар на пенкало: 12 мм

 • CERRUTI PEN NSH8764A
  Original price was: 4,890.00 ден.Current price is: 3,912.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Црна, розово златна Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 140 мм Дијаметар на пенкало: 12 мм

 • CERRUTI PEN NSQ0135A
  Original price was: 2,790.00 ден.Current price is: 2,232.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Сребрен, сива Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 140 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм

 • CERRUTI PEN NSG9144X
  Original price was: 3,090.00 ден.Current price is: 2,472.00 ден.

  Бренд: Cerruti Боја: Сребрен, сива Материјал: Метал, месинг Должина на пенкало: 136 мм Дијаметар на пенкало: 11 мм