• GUESS JUMN01300JWYGT/U
  Original price was: 4,690.00 ден.Current price is: 4,221.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 660 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01317JWYGYBS
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 3,141.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна, црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01309JWSTBKS
  3,490.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена, црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01311JWYGT/U
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 3,141.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Црна, златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кожа Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMR01307JWST64
  2,790.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01317JWGMS
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 3,141.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01300JWSTT/U
  4,690.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 660 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01301JWSTT/U
  3,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 520 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01309JWSTS
  3,490.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01316JWSTYBT/U
  3,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена, црна, златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 550 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01312JWYGBKT/U
  Original price was: 3,490.00 ден.Current price is: 3,141.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Црна, златна Материјал: Нерѓосувачки челик, кожа Должина на нараквица: 200 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMB01302JWSTS
  3,490.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година