• GUESS JUMN01300JWYGT/U
  Original price was: 4,690.00 ден.Current price is: 4,221.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 660 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01300JWSTT/U
  4,690.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 660 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01301JWSTT/U
  3,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 520 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01316JWSTYBT/U
  3,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена, црна, златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 550 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01313JWSTBKT/U
  3,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 540 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01316JWYGYBT/U
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,591.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна, црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 550 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01316JWGMT/U
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,591.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 550 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01301JWYGT/U
  Original price was: 3,990.00 ден.Current price is: 3,591.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 520 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN01387JWYGT/U
  Original price was: 4,690.00 ден.Current price is: 4,221.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Златна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 860 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN04061JWSTBKT/U
  Original price was: 4,990.00 ден.Current price is: 4,491.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Сребрена, црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 660 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN04058JWSTBKT/U
  Original price was: 4,390.00 ден.Current price is: 3,951.00 ден.

  Бренд: Guess Боја: Сребрена, црна Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 580 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година

 • GUESS JUMN04085JWSTT/U
  3,990.00 ден

  Бренд: Guess Боја: Сребрена Материјал: Нерѓосувачки челик Должина на ланче: 530 мм Стил: Елегантен, за секој ден Пол: Машки Гаранција: 1 година